Her samler jeg løbende alle mine yndlingssites her på nettet.

Maden

Vegweb – Amerikansk vegansk opskriftsamling indsat af brugerne selv. Kvaliteten er svingende, men det bliver opvejet af mængden af opskrifter.

Vegetarkontakt – Dansk forum primært for vegetarer og veganere, men alle kan være med. Har også en afdeling med opskrifter og et chatforum. Deres forum skal dog lige følges af en advarsel, da ikke alle derinde er lige flinke mod hinanden. Med det sagt er der rigtig meget god information at hente på deres sider og det kan helt klart betale sig at tjekke ud.

Post Punk Kitchen – Vegansk forum og opskriftsamling startet af kogebogsforfatterne Isa Chandra Moskowitz og Terry Romero. Siden er også hjemsted for deres madlavings tv-show. 

Veganblogs – En blog der henviser til andre veganske blogs. Helt klart at foretrække frem for googlejunglen.

Tempeh.info – En hjemmeside om tempeh, hvor man kan bestille tempeh starter og de giver endda en gratis prøve væk så man kan teste det af først.

Vegan Wonderland – Tysk hjemmeside der sælger stort set alle veganske madvarer og meget andet. Den bedste netbutik jeg har fundet indtil videre, så det er værd at stave sig igennem.

Tøjet:

The Streets I Know – En veganervenlig fashionblog

Everyday Apparel – Vegansk og miljøvenligt tøj uden al hampen og batikfarverne

Vegan Shoe Addict – Blog om veganske sko. Det var her jeg omsider fandt mine drømmestøvler!

Beyond Skin – Smukke, farverige og totalt veganske sko

Reklamer